خرید النگو تاریخچه زولبیا و بامیه

رئیس اتحادیه صنف قناد و شیرینی پز قم گفت: طبق پیش بینی‌های انجام شده مردم قم در ماه مبارک رمضان بیش از هزار تن زولبیا و بامیه مصرف خواهند کرد.حسن صادق‌زاده در گفتگو با مهر، با اشاره به مصرف زولبیا و بامیه در قم گفت: طبق پیش بینی‌های انجام شده و بررسی آمار سالهای گذشته مردم قم در ماه مبارک رمضان بیش از هزار تن زولبیا و بامیه مصرف خواهند کرد.وی در ادامه با اشاره به قیمت‌های تصویب شده و درجه بندی زولبیا و بامیه اظهار داشت: زولبیا و بامیه درجه یک در استان قم در ماه مبارک رمضان هر کیلو ۳ هزار و ۴۰۰ تومان و زولبیا و بامیه درجه دو هر کیلو ۲ هزار و ۹۵۰ تومان است.رئیس اتحادیه صنف قناد و شیرینی پز قم در ادامه ضمن توصیه به خرید زولبیا و بامیه از مراکز معتبر و شیرینی فروشی‌ها ابراز داشت: با توجه به مصرف زیاد زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان برخی از افراد سودجو اقدام به تهیه این ماده غذایی در کارگاههای غیر مجاز و توزیع آن به شکل غیر بهداشتی می‌کنند که مردم باید از خرید این محصول از دست فروش‌ها و اماکن غیر مجاز خودداری کنند.وی همچنین در زمینه میزان مصرف زولبیا و بامیه در روز‌های مبارک ماه رمضان اظهار داشت: معمولا در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان مصرف زولبیا و بامیه در اوج قرار دارد و با نزدیک شدن به روزهای پایانی این مصرف به حد نرمال می‌رسد.تاریخچه زولبیا و بامیهصادق‌زاده در ادامه با اشاره به تاریخچه کوتاهی از زولبیا و بامیه در کشور گفت: این ماده غذایی مروبط به دوران ناصرالدین شاه است و آن‌گونه که در تاریخ ناصری بدان اشاره شده است به عنوان هدیه نزد ناصرالدین شاه نیز آورده شده است.وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در برخی از شهر‌های کشور مواد شیرینی همچون کشمش و خرما موجود نبود و برای بردن این مواد به شهرهای دیگر نیز مشکلات نظیر خراب شده این مواد غذایی وجود داشت تولید زولبیا و بامیه در شهر‌هایی که از مواد شیرینی وجود نداشت گسترش پیدا کرد.رئیس اتحادیه صنف قناد و شیرینی پز قم ادامه داد: البته زولبیا و بامیه در برخی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود اما از مرغوبیت و کیفیت زولبیا و بامیه ایران برخوردار نیست.